Assortiment

Assortiment

Rund- en varkensvlees

Wij verkopen rundvlees en biologisch varkensvlees van Veluws Land. Dit vlees komt van eigen erf. De varkens en koeien beschikken bij Veluws Land over veel ruimte, binnen en buiten. Ze kunnen veel beleven waardoor ze geen last hebben van verveling en stress.  

Hertenvlees

Wij verkopen hertenvlees van Hertenboerderij De Weerd. Dit hertenvlees is een kwaliteitsproduct van natuurlijk (edel)hertenvlees. Alleen jonge volwassen herten worden geslacht zodat het vlees altijd mals is.

Lamsvlees

Ons lamsvlees komt van Schapenhouderij De Wieren uit Lutjegast waar de schapen worden opgefokt met uitsluitend gezonde weidegang.

Kip

De biologische kip die wij verkopen komt van De Polderhoen. Hier worden de kuikens grootgebracht met speciaal biologisch voer, rijk aan kruiden en granen. De kuikens worden groot in hun natuurlijke omgeving.

Eieren

De eieren uit de winkel komen van onze eigen scharrelkippen. Deze scharrelkippen lopen op onze zorgboerderij en genieten van een vrije uitloop.

Kaas

Onze kaas komt van kaasboerderij De Polderzoom. Kenmerkend aan De Polderzoom is dat de koeien in het weide-seizoen lekker in de wei kunnen lopen. Ze grazen in het frisse en smaakvolle gras en produceren heerlijke verse melk.

Zuivel

Naast kaas verkopen wij ook andere biologische zuivelproducten, zoals yoghurt, vla, kwark, melk en boter. Deze zuivelproducten komen van Weerribben Zuivel en van De Venehoeve Zuivelbedrijf.

Honing, jam en sappen

Wij verkopen honing van Imkerij ’t Haagje uit Epe. De jam en sappen die wij verkopen komen van Boerderij De Kolke. Deze boerderij levert Erkend Veluwse Streekproducten. 

Cadeau-artikelen

In ons assortiment zijn verschillende cadeau-artikelen te vinden, zoals houten kaarsenstandaarden en snijplanken, sieraden en kaarten. 
Ook verkopen wij mandjes die u kunt vullen met de boerderijproducten uit onze winkel. Zie pakketten en cadeaubonnen voor meer informatie over de gevulde mandjes.